top of page

Začínáme sbírat podpisy ke kandidatuře do komunálních voleb!

Jelikož Živé Prachatice nejsou politickou stranou, ale sdružením nezávislých kandidátů, potřebujeme (dle zákona o volbách do zastupitelstev obcí) získat 800 podpisů voličů s trvalým pobytem v Prachaticích, kteří podporují naši kandidaturu, abychom mohli znovu kandidovat do podzimních komunálních voleb.


Věříme, že jsme za dobu naší činnosti dokázali, že v zastupitelstvu dokážeme odvést kus práce. Rádi bychom v naší aktivitě pokračovali a navázali na ni, a samozřejmě dotáhli naše návrhy do zdárného konce. Chceme město, na které jsou obyvatelé hrdí. Město, ve kterém se setkávají lidé napříč věkovými skupinami. Město, které si váží historie a současně je moderní. Město, které je živé.


A proto se na Vás obracíme s prosbou o pomoc. Podporu můžete projevit podepsáním petice – petiční archy budou k dispozici na těchto místech:

Samozřejmě nám můžete se sbíráním podpisů pomoci – vytisknout si petiční arch a sbírat sami, případně nám napsat a my Vám rádi petiční arch kamkoli doneseme. Hodně nám tím pomůžete. Děkujeme!





bottom of page