top of page

Stání pro karavany

„Hledání místa pro takzvané stellplatzy měl na starosti místostarosta Miroslav Lorenc, který spolupracoval s radním Petrem Kolínem (…)“ – viz článek na PTnews


Dobrý nápad, ale je nám poněkud povědomý – návrh na vytvoření stání pro karavany jsme totiž podávali několikrát, poprvé v dubnu 2019, poté v březnu 2021 a následně v květnu 2021. Ani jeden z výše zmíněných pánů náš nápad tehdy nepodpořili. Nerozumíme tomu, proč náš návrh ti samí lidé v zastupitelstvu smetli ze stolu (bez jakékoli argumentace), aby ho později sami realizovali a vydávali za vlastní… V návrhu jsme přitom nabízeli možné zapojení všech zájemců.


Samozřejmě chápeme, že se blíží volby a nějakou činnost je tedy nutné ze strany vedení města vykazovat. Raději bychom ale byli, kdyby se nepolitizovalo a návrh se přijal hned na začátku – nejen, že už by mohla být velká část realizovaná, vzniklá prodleva může také navíc znamenat, že město na vybudování již nebude schopné získat dotace, které se vypisovaly v minulých letech.


Pro úplnost přikládáme důvodové zprávy návrhů z minulých let (jednotlivá hlasování je možné si dohledat v zápisech z jednání na webu města):





bottom of page