top of page

V Prachaticích zataženo, nevlídno...

Aktualizováno: 26. 8. 2021

Na včerejším jednání zastupitelstva jsme předkládali návrhy směřující ke koncepčnímu řízení města a zvyšování kvality života ve městě. Koncepční řešení bytové politiky a bytové výstavby, zpracování koncepce udržitelné městské mobility, řešení dopravy v klidu i pohybu, změny vyhlášky o místních poplatcích za účelem podpory v místě podnikajících subjektů, lepší využití turistického ruchu, sestavení pracovního týmu na oživení centra města nebo odborné vedení při vytváření parku se zapojením veřejnosti v lokalitě bývalého škvárového hřiště. Zamítnuto - zamítnuto - zamítnuto - zamítnuto.....

Mrzí nás, že neustále ukazujeme ochotu podporovat všechny smysluplné návrhy vedení města řešící problémy města, odpovědí je nám ale opakované odmítání našich koncepčních návrhů bez řádné odborně podložené argumentace.

Neklesáme ale na mysli, naše úsilí o kvalitnější život v Prachaticích s využitím našich znalostí a zkušeností nás baví! :-). Věříme, že časem se věci postupně změní a pro většinu zastupitelů bude přednější prosperita města než jejich vlastní ego a koaliční dohoda. Zamračeno, nevlídno nevydrží věčně, dříve nebo později se musí rozjasnit!



bottom of page